/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu logodnica sa, mai tânără cu 23 de ani

missing
30 mai 2021, ora 15:59

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit în secret cu logodnica sa Carrie Symonds, mai tânără cu 23 de ani, anunță presa din Regat.

Recunoscut pentru viața sa sentimentală destul de intensă, Boris Johnson a luat-o de soție pe mai tânăra sa parteneră de viață în catedrala catolică din Westminster, în faţa prietenilor apropiați şi a rudelor, au raportat publicațiile, BBC, Mail și The Sun.

”Premierul şi doamna Symonds s-au căsătorit ieri (n.r. sâmbătă) după-amiaza într-o mică ceremonie la Catedrala din Westminster”, a anunțat duminică un purtător de cuvânt al Downing Street, adăugând că noul ”cuplu îşi va sărbători mariajul împreună cu familia şi prieteni vara viitoare”.

Presa britanică scrie că aproximativ 30 de invitaţi au asistat la ceremonie, maximum autorizat în contextul restricțiilor din pandemie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram