După 5 zile de libertate, deținutul care e evadat de la Penitenciarul nr.4, reținut

Deținutul de la Penitenciarul nr.4- Cricova, care a evadat luni a fost reținut, anunță ANP. Bărbatul a fost capturat aseară, fără a opune rezistență fizică. Acum, acesta riscă să primească o pedeapsă suplimentară de până la 3 ani de închisoare.

Foto: colaj
„A fost reținut deținutul evadat din Penitenciarul nr.4-Cricova. Deținutul care a evadat din Penitenciarul nr.4-Cricova, a fost capturat în noaptea de 29 mai 2021, în municipiul Chișinău. Evadatul a fost reținut de angajații Penitenciarului nr.4-Cricova, în urma măsurilor speciale instituite. Acesta nu a opus rezistență fizică. Pentru fapta comisă el riscă să fie condamnat suplimentar, în baza art.317 Cod penal ”Evadarea din locurile de detenție””, anunță reprezentanții ANP.

Deținutul a evadat luni din Penitenciarul Cricova. Acesta a deteriorat lacătul de la tavan care duce spre acoperișul blocului administrativ și, escaladând edificiile de pază ale penitenciarului, s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. 

Cebanica Valentin Alexandru, în vârstă de 28 de ani, originar din satul Purcari, raionul Ștefan-Vodă, a fost condamnat la 12 ani privațiune de libertate.


Pub