fbpx

video | Panică într-un avion din India nevoit să se întoarcă la sol: Pasagerii s-au trezit cu un liliac la bord

O aeronavă a companiei Air India cu destinaţia Statele Unite a fost nevoită să revină pe aeroportul din New Delhi de unde decolase după ce un liliac a zburat printre pasageri, relatează sâmbătă agenţia DPA citată de Agerpres.

Înregistrări video care au devenit virale pe site-urile de socializare indiene prezintă echipajul avionului şi pasagerii reacţionând cu şoc şi panică la descoperirea liliacului care a zburat în interiorul aeronavei Boeing 737.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Avionul a decolat joi dimineaţă din Delhi cu destinaţia Newark, conform programului iniţial, însă după aproximativ o oră de zbor la bord a fost descoperit un liliac, potrivit agenţiei de ştiri ANI, scrie hotnews.ro.

Căpitanul a decis întoarcerea aeronavei pe aeroport. Reprezentanţi din cadrul aviaţiei civile indiene au declarat că aeronava a efectuat o aterizare de urgenţă la Delhi. Aeronava a fost imobilizată la sol şi s-a efectuat o procedură de fumigaţie.

Liliacul a fost ulterior găsit decedat în interiorul avionului, în zona clasei business, au declarat pentru ANI reprezentanţi ai aviaţiei civile indiene. În raport se precizează că departamentul pentru siguranţa zborurilor din cadrul companiei aeriene va efectua o anchetă detaliată.

Air India a declarat în raportul său preliminar că apariţia „mamiferelor nedorite” la bord ar fi putut fi provocată de vehicule terţe, cum ar fi cele utilizate pentru catering. Pasagerii avionului au fost transferaţi într-o altă aeronavă, care a aterizat la Newark cu o oarecare întârziere, se precizează în raport.

Articole asemănătoare

Back to top button