/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Maratonul de vaccinare de la Palatul Republicii: Peste 1100 de doze au fost administrate astăzi

missing
29 mai 2021, ora 18:17

Ministerul Sănătății anunță anunță că astăzi, 29 mai, până la ora 17:00, în cadrul Maratonului Vaccinării, au fost administrate 1.155 de doze. Astfel,  cu prima doză au fost imunizate 562 de persoane, iar ce cea de-a doua – 593. 

Maratonul Vaccinării se desfășoară la Palatul Republicii, de la ora 09:00 până la 22:00.

Acțiunea este organizată cu suportul Centrului municipal de vaccinare din cadrul Spitalului „Sfânta Treime”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo”.

În cadrul Maratonului au fost amenajate 20 de puncte de vaccinare. De asemenea, pentru măsuri de siguranță, a fost amenajată o zonă de terapie intensivă și una de monitorizare.

Campania de imunizare a fost lansată pe data de 2 martie curent, iar până astăzi, au fost administrate peste 400 de mii de doze. La data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram