/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în nordul țării. Hectare întregi de culturi agricole, inundate

missing
29 mai 2021, ora 21:22

Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în nordul țării. În localitatea Cernoleuca, din raionul Dondușeni, drumuri și culturi agricole au fost inundate în urma precipitațiilor abundente de ieri. Nu se cunoaște, deocamdată care este valoarea pagubelor provocate, acestea urmând a fi stabilite în următoarele zile.

Aceste imagini au fost surprinse aseară în satul Cernoleuca, raionul Dondușeni. Din filmuleț se vede cum puhoaiele mari de apă au acoperit drumul din localitate. Martorii spun că mai multe culturi agricole, dar și grădinile oamenilor au fost inundate, iar toată munca localnicilor s-a dus pe apa sâmbetei.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență afirmă că, deocamdată, nu au fost raportate pagube majore. Meteorologii spun că ploile vor continua și în acest sfârșit de săptămână, iar temperaturile aerului vor scădea, astfel încât mâine se va înregistra până la 18 grade Celsius.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram