image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona, ofertă finală pentru Messi! Cum arată propunerea lui Laporta și când e așteptat răspunsul

Lionel Messi (33 de ani) se află la finalul contractului cu FC Barcelona, iar argentinianul nu a anunțat încă o decizie în privința viitorului său.

Starul Barcelonei este acum în cantonamentul naționalei Argentinei, unde pregătește cele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, contra celor din Chile și Columbia, de pe 4, respectiv 9 iunie.

Președintele Joan Laporta i-a prezentat deja oferta finală lui Messi pentru prelungirea contractului, iar acum Barcelona așteaptă răspunsul starului argentinian, anunță TV3, potrivit ccma.cat. Căpitanul catalanilor așteaptă informații legate de proiectul sportiv pe care și-l propune clubul său, astfel că nu a oferit încă un răspuns.

Pentru a accelera negocierile, Joan Laporta a programat o conferință de presă, vineri, la prânz, în care va vorbi despre situația clubului, dar și despre cea a lui Lionel Messi.

Sursa citată a oferit detalii și despre propunerea primită de Messi - o înțelegere pe 10 ani, cu două sezoane ca jucător al Barcelonei, alte trei ca ambasador al clubului în Statele Unite ale Americii, dar și ca jucător în MLS și încă cinci sezoane pe o poziție de conducere în organigrama Barcelonei, la revenirea sa în Catalonia.

Lionel Messi, care și-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, a recunoscut, la finalul sezonului trecut, că și-a dorit să plece de la echipă, după neînțelegerile cu președintele de la acea vreme, Josep Maria Bartomeu. Argentinianul pare că a revenit la sentimente mai bună față de club, după ce Joan Laporta a câștigat alegerile și a devenit noul conducător al catalanilor.

În acest sezon, Messi a marcat 38 de goluri în 47 de meciuri, dar s-a ales cu un singur trofeu la nivelul echipei de club - Cupa Spaniei. Barcelona a încheiat pe locul 3 în La Liga, iar Liga Campionilor a părăsit-o încă din faza optimilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: