(stop cadru) „S-au sculat din morți”: Un partid politic s-a lansat în campania electorală din sicriu

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) s-a lansat astăzi, 28 mai, în campania electorală. Conferința de presă, organizată în afara orașului, într-o ograda cu o casă veche, a început cu o tânără care iese dintr-un sicriu, îmbrăcată în costum național și recită niște versuri. „Toți ticăloșii guvernanții, să scoată pielea de pe ei, și să fie pace în țară”, a spus tânăra.

Foto: captură de ecran

„Satele sunt tot mai pustii, orașele se sufocă în gunoi, populația este la limita sărăciei. Pentru puținii oameni rămași în țară, riscurile sunt din ce în ce mai mari. Pe stradă și chiar în case, tot mai puțină siguranță. Oamenilor le este frică să se ducă la muncă, să-și ducă copii la școală sau la grădiniță. Oamenii se tem să trăiască în propriile case. Cetățenii nu mai au încredere în ziua de mâine. În planurile politicienilor este orice numai nu este bunăstarea cetățenilor, aș ceva nu se mai poate tolerat. Este timpul să facem ordine”, a spus Cavcaliuc, liderul PACE.

Partidul PACE  a fost înregistrat de CEC în calitate de concurent electoral la scrutinul din vară. În urma tragerii la sorț, s-a decis că formațiunea va fi prima în buletinul de vot. 


Pub