Principală  —  Blog  —  Viața redacției   —   Concurs: 17.000 de lei pentru…

Concurs: 17.000 de lei pentru poștașii oamenilor cititori

Se apropie ziua ZdG. Deoarece în iulie împlinim 17 ani, oferim 17.000 de lei pentru cei mai silitori poștași sau oficii poștale. Premiile se acordă următoarelor categorii:

Poștașul cu cele mai multe abonamente noi

Există sate în care oamenii ne cunosc atât de bine, încât se abonează singuri. Dar poștașii pot face în continuare o muncă minunată, informând și alți oameni despre ZdG. Va învinge în acest concurs poștașul/oficiul poștal care ne va trimite următoarele date: numărul de abonați pentru prima jumătate a anului și numărul de abonați pentru a doua jumătate a anului 2021. Cei care au cea mai mare creștere a numărului de abonamente noi raportat la numărul de gospodării din localitate, vor primi următoarele premii:

  • Premiul I: 3000 de lei (2 premii)
  • Premiul II: 2000 de lei (3 premii)
  • Premiul III: 1000 de lei (4 premii)

Raionul cu cei mai mulți abonați

Există raioane întregi care abonează an de an ZdG și își exprimă astfel interesul și respectul față de munca noastră. Vrem să premiem oficiile poștale raionale, pentru că depun această muncă ca abonamentele să fie perfectate, iar ziarele livrate la timp. La finalul campaniei de abonare, vom analiza cifrele oficiale de la Poșta Moldovei și vom premia oficiul raional/regional cu un premiu de 1000 de lei.

Scrisorile poștașilor sau ale oficiilor poștale sunt așteptate până la 15 iulie 2021, iar totalurile vor fi anunțate în preajma zilei ZdG din 31 iulie 2021. Așteptăm scrisorile la adresa redacției: Chișinău, str.București 36/2 sau prin e-mail: ziardegarda@gmail.com; Indicați pe plic sau în titlul mesajului: Concurs poștași ZdG la 17 ani. Vă rugăm să includeți în scrisoare numele poștașului (sau al șefului oficiului poștal), localitatea, OP, numărul de telefon la care vă putem contacta.