18:19:27 23.04.2024
Stiri

Stând în AMBUTEIAJE, Igor Dodon a realizat că președintele Maia Sandu și-ar fi TRIPLAT paza de corp. „Ea se teme. Sute de oameni sunt implicați în fiecare dimineață. Eu îi văd, îi cunosc…”

Actualitate 28.05.2021 12:28 Vizualizări2606 Autor: Ziarul National
Stând în AMBUTEIAJE, Igor Dodon a realizat că președintele Maia Sandu și-ar fi TRIPLAT paza de corp. „Ea se teme. Sute de oameni sunt implicați în fiecare dimineață. Eu îi văd, îi cunosc…”


Președintele Maia Sandu și-ar fi triplat paza în ultima perioadă, susține ex-președintele Igor Dodon. Socialistul spune că trăiește peste drum de blocul în care Maia Sandu are apartament cu două odăi și a numărat „sute” de ofițeri ai Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS) de la Buiucani până la Președinție.

Potrivit lui Dodon, Maia Sandu ar fi „paranoică”, deoarece i se pare că ar fi în permanență urmărită de cineva.

„Vreau să vă spun un lucru pe care îl cunosc. Maia Sandu și-a triplat paza. În fiecare dimineață când vine la serviciu de la Buiucani, noi trăim peste drum unul de altul, la fiecare intersecție de la Buiucani până la Președinție stau ofițerii SPPS. Repet, la fiecare intersecție. Stau sub formă de trecător sau fumează o țigară… Dar de fapt aceștia de la SPPS nu fumează, sunt băieți buni. Stau la fiecare intersecție”, a spus Dodon.

Deși în perioada când dânsul era președinte se blocau străzile până trecea coloana oficială, Dodon afirmă că niciodată în istoria R. Moldova nu erau plasați oameni prin intersecții pentru a asigura protecția unui oficial.

„Niciodată în istoria R. Moldova, nu doar când eu am fost președinte, dar și Voronin sau alții nu au stat ofițerii SPPS la fiecare intersecție, cum se întâmplă acum. Stau ca să o acopere pe Maia Sandu… Ea se teme. Sute de oameni sunt implicați în fiecare dimineață. Eu îi văd. Dimineața când merg la serviciu, când stau prin ambuteiaje eu îi văd, eu doar îi cunosc la față. Stau pe marginea drumului în fiecare dimineață. Asta e paranoie. Pentru ce? Sute de oamenii sunt angajați în paza actualului președinte. Fac un apel către cei din SPPS. Oameni buni, timpurile trec. Așa cum am ridicat anterior tot și am demonstrat că SIS-ul, SPPS-ul făceau ilegal niște lucruri. De ce mergeți la așa încălcări? Noi suntem oameni pașnici. Pentru ce vă bateți joc de oameni.

Mai spun că iată, după 11 iulie, o să-i punem pe toți la pușcărie și atunci o să vă dăm salarii mari (la angajații SPPS). Ce, eu nu știu despre asta? Liniștiți-vă, lăsați lucrurile acestea. Toate învinuirile acestea publice, victimizarea etc.”, a conchis Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md