08:41:54 24.04.2024
Stiri

Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu vor să revină în Parlament. Cine sunt primii ZECE candidați la funcția de parlamentar propuși de AUR

Actualitate 28.05.2021 14:13 Vizualizări2421 Autor: Ziarul National
Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu vor să revină în Parlament. Cine sunt primii ZECE candidați la funcția de parlamentar propuși de AUR


Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) dosarul privind înscrierea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din data de 11 iulie 2021. Lista conține 103 candidați, iar prima persoană este Victoria Grosu Vremeș.

„Mergem la aceste alegeri parlamentare pentru a produce o mare surpriză. Moldovenii s-au săturat de actualele partide politice și vor altceva, vor un partid politic care să nu fie supus oligarhiei locale, un partid proeuropean, pro-NATO. De 30 de ani tot încercăm cu aceeași oameni, dar în noi și noi formate politice. Haideți să nu ne mai lăsăm mințiți și să încercăm ceva nou, ceva sincer, un partid care să se bată pentru moldoveni”, a declarat președintele AUR R. Moldova, Vlad Bilețchi.

Potrivit lui Boris Volosatîi, deputat în Parlamentul de la București, „există un singur proiect AUR atât în România, cât și în Italia, Spania, Ucraina sau R. Moldova”.

„Vorbim de un proiect politic conservator, patriotic românesc. La București sunt 44 de parlamentari AUR, dintre care 6 sunt din R. Moldova. AUR a făcut deja Unirea, dar trebuie să o facem pentru toți politicienii. Avem peste un milion de moldoveni alungați din republică de sărăcia indusă de hoția făcută de partidele politice”, a spus Volosatîi.

Lista primelor 10 persoane din lista AUR:

1.Victoria Grosu Vremeș

2.Vlad Bilețchi

3.Valeriu Munteanu

4.Dorin Chirtoacă

5.Tatiana Potâng

6.Igor Hîncu

7.Veronica Herța

8.Maria Arvinte

9.Eduard Drăgulin

10.Ilie Crețu.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md