Elevii sunt invitați să completeze un chestionar despre funcționarea Consiliilor de Elevi din întreaga țară

elevi

Părerea elevilor contează! Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor (RNCE) lansează un chestionar pentru a afla detalii despre guvernarea Consiliilor Elevilor din toate instituțiile din țară.

Consiliul elevilor are rolul de a reprezenta interesele elevilor și de a fi punte de trecere între elevi și administrația liceului. Din păcate multe din instituțiile de învățământ nu au până în ziua de astăzi format un Consiliu din cauză că elevii nu au fost informați despre posibilitatea creării acestuia. În unele, însă acesta este format, dar inactiv și respectiv, nu este considerat de administrația liceului ca un organ important sau demn de a avea careva influență asupra acțiunii de administrare a școlii.

„Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor este organizația ce adună Consiliile Elevilor din toată țara pentru cooperare, rezolvarea problemelor și organizarea evenimentelor, iar cuvântul cheie este ÎMPREUNĂ. După analizarea situației și luarea în calcul a mai multor factori/cauze/consecințe, s-a luat decizia creării unui formular pentru a identifica problemele Consiliilor Elevilor din absolut toate instituțiile de învățământ de pe teritoriul țării și ca urmare să întreprindă careva acțiuni pentru rezolvarea acestora”, comunică reprezentanții RNCE.

RNCE îndeamnă pe fiecare să nu ezite să spună cum funcționează Consiliul în instituția sa, răspunzând tuturor întrebărilor lansate în acest chestionar!

„Fii sincer, fiecare răspuns va fi acceptat, analizat și valorificat!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente