VIDEO// Maraton de vaccinare la Palatul Republicii. Moldovenii au de ales între patru seruri și nu au nevoie de programe, ci doar de un buletin

Anticoruptie.md
28/05/2021

Autoritățile au demarat, vineri, un nou maraton de vaccinare în Chișinău, ce are loc la Palatul Republicii. Astăzi încă de dimineață s-au format cozi mari, după anunțul că pentru această sesiune de vaccinare nu este nevoie de înregistrare prealabilă, ci doar de buletin.

Mai mult, cetățenii își pot alege patru seruri cu care pot fi vaccinați și anume AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm și Coronavac, fiind puse la dispoziție 4.000 de doze de vaccin împotriva coronavirus. În caz de nevoie acestea pot fi suplimentate, au anunțat autoritățile.

România a trimis, joi, din nou o nouă tranșă de 100.800 de doze de vaccin AstraZeneca. Ministerul Sănătății a anunțat că peste 100 de lucrători medicali vor fi angrenați în procesul de vaccinare care a demarat azi la orele 9:00 dimineața și se va încheia la 22:00

Video Europa Liberă

 

Anticoruptie.md
28/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii