Ariana Grande a publicat primele imagini în rochie de mireasă

Ariana Grande s-a căsătorit în mare secret, pe 15 mai, cu iubitul ei, Dalton Gomez. Cuplul a organizat o ceremonie restrânsă, la care au participat mai puţin de 20 de invitaţi. Celebra artistă a publicat ieri pe o rețea de socializare de la nuntă, în rochia de mireasă, scrie SHOK.md.

Foto:

Ariana a purtat o rochie creată de designerul Vera Wang (71 de ani). Solista și Vera au mai lucrat împreună în 2018, la ținuta cântăreței pentru Gala Met.

Cu mult înaintea Galei Met, Vera i-a promis Arianei că îi va crea rochia de mireasă, deși atunci nu era încă logodită. Rochia mulată și fără bretele a avut un decolteu-inimă și spatele dezgolit.

Ariana a optat și pentru o pereche de cercei cu o semnificație puternică. Designerul Lorraine Schwartz a creat bijuteriile din perle și diamante. Cântăreața a purtat un cercel invers, pentru a marca momentele „întoarse pe dos” din viața ei.

Logodnicul solistei, Dalton, a optat pentru un costum negru și o cămașă albă, ambele creații Tom Ford.


Cei doi formează un cuplu din ianuarie 2020. Soțul artistei are 25 de ani, este originar din California şi lucrează în domeniul imobiliar de lux de mai mulți ani.



Pub