Opt persoane au fost ucise și cel puțin zece rănite într-un atac armat în California

Opt persoane au fost ucise într-un atac armat în apropierea unui depozit,deținut de o mare companie feroviară, unde se întâlneau reprezentanți unui sindicat industrial în San Jose, California, miercuri. Acest lucru este raportat de Agenția de știri Reuters cu referire la poliția locală.

Foto:

Adjunctul șerifului regiunii Santa Clara, Russell Davis, a confirmat moartea a cel puțin opt persoane, inclusiv membri ai autorității locale de transport, în timpul unei conferințe de presă, Davis a menționat, de asemenea, că o echipă de geniști a cercetat zona după ce a fost găsit „cel puțin un" dispozitiv exploziv.

Potrivit acestuia, atacatorul pe care poliția l-a dezarmat la fața locului, a lucrat și pentru Autoritatea de transport a județului Santa Clara.

Potrivit Associated Press, autoritățile americane au identificat atacatorul, acesta ar fi, Samuel Cassidy, în vârstă de 57 de ani, a deschis focul, poliția a confirmat, de asemenea, informațiile potrivit cărora presupusul criminal a lucrat în departamentul de transport local, ai cărui angajați erau printre morți.

Poliția efectuează o anchetă pentru a determina motivele atacatorului, care, potrivit surselor AP, s-a sinucis. În acest moment, agenția nu are informații despre ce fel de armă a folosit Cassidy. Cel puțin o victimă a atacului este în spital, medicii evaluează starea sa ca fiind critică.


Pub