09:43:55 19.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Ca orice socialist în lesa Moscovei, Dodon e îngrijorat că DIASPORA europeană votează și votul diasporei contează. Cetățenii noștri au plecat tocmai din cauza politicienilor ca Dodon și pentru că voiau un trai mai bun”

Actualitate 27.05.2021 08:00 Vizualizări3053 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Ca orice socialist în lesa Moscovei, Dodon e îngrijorat că DIASPORA europeană votează și votul diasporei contează. Cetățenii noștri au plecat tocmai din cauza politicienilor ca Dodon și pentru că voiau un trai mai bun”


Socialistul Igor Dodon este taxat pentru că a catalogat votul diasporei din Occident drept „factor politic”, în condițiile în care orice cetățean al R. Moldova, oriunde s-ar afla, are dreptul să-și exercite dreptul la vot.

„Ca orice socialist în lesa Moscovei, Dodon e îngrijorat că diaspora europeană votează și votul diasporei contează. Cetățenii noștri din diaspora europeană au plecat tocmai din cauza politicienilor ca Dodon și pentru că voiau un trai mai bun, calitate a vieții mai bună, siguranță și libertate.

Citește și: Dodon e nemulțumit că DIASPORA din Europa devine un factor POLITIC important la alegeri. Socialistul optează pentru deschiderea a 120 de secții de votate în Occident, peste 100 în Rusia și alte 100 pentru locuitorii din Transnistria

Azi, cei plecați peste hotare sunt un investitor în economia R. Moldova, ei sunt cei care trimit și aduc bani acasă și contribuie la modernizarea satelor și orașelor noastre. Vremea politicienilor corupți și slugi ale Moscovei a apus, lor le estecel mai tare frică de votul decisiv al oamenilor”, se arată într-o declarație a Partidului Unității Naționale.

În opinia formațiunii unioniste, Dodon numește votul diasporei „factor politic”, când e de fapt libera exprimare a dreptului la vot pe care trebuie să o aibă orice cetățean al R. Moldova, oriunde în lume se află.

„PUN încurajează cetățenii din diaspora să se prezinte la vot pe 11 Iulie și susține deschiderea a câtor mai multe secții de votare. Drumul R. Moldova spre prosperitate și libertate ține de cum va arătă următorul Parlament”, se mai arată în declarație.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md