09:57:11 19.04.2024
Stiri

DOC // PD s-a lansat OFICIAL în cursa electorală. ANGAJAMENTELE democraților pentru o „Moldovă Altfel”: „Noi vrem să dăm un „RESTART” R. Moldova”

Actualitate 27.05.2021 13:12 Vizualizări1377 Autor: Ziarul National
DOC // PD s-a lansat OFICIAL în cursa electorală. ANGAJAMENTELE democraților pentru o „Moldovă Altfel”: „Noi vrem să dăm un „RESTART” R. Moldova”


Partidul Democrat din Moldova (PD) s-a lansat astăzi oficial în campania electorală, în cadrul unei ceremonii în curtea formațiunii. La evenimentul de lansare au fost enunțate angajamentele formațiunii pentru următorii ani.

Potrivit liderului partidului, Pavel Filip, pentru PD „faptele vorbesc”. „În trei ani, cât R. Moldova a fost condusă de Guvernul PD (2016-2018), țara s-a mișcat înainte: s-au construit „Drumuri Bune”, s-au reparat școli și grădinițe, tineri și-au cumpărat mai ușor „Prima Casă”, salariile și pensiile au crescut, pensionarii au primit Ajutoare de sărbători”, a spus Filip.

Citește și: PD a aprobat LISTA pentru alegerile parlamentare anticipate, dar în ea nu se mai regăseşte cel mai LONGEVIV deputat din istoria R. Moldova. Primii 20 candidaţi la funcţia de deputat

Fostul premier consideră că, din 2019 și până acum, R. Moldova a rămas încremenită. „Din păcate, din 2019 țara nu s-a mai mișcat înainte. Economia a scăzut, prețurile și tarifele au crescut, programe și proiecte care să ajute oamenii nu s-au mai lansat. În ultimii doi ani, nimic mai bun decât ceea ce a făcut PD nu a fost inventat”.

„Noi vrem să repornim motoarele economice, noi vrem să dăm un „restart” țării. PD este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetățeni, partidul care are oameni cu pregătirea și experiența necesară pentru a conduce și administra o țară. PD este partidul care știe cum și are un plan pentru a reconstrui țara”, a adăugat Pavel Filip.

Liderul democrat i-a îndemnat pe cei care încă mai stau pe gânduri azi, să aleagă „altfel”, să aleagă alternativa pentru show-uri și populisme, să alegă o echipă de oameni profesioniști și bine pregătiți.

„De ce PD? Răspunsul e simplu: PD este partidul care a făcut lucruri concrete pentru oameni: salarii, pensii, „Drumuri Bune”, „Prima casă”, „Un doctor pentru tine”; PD este partidul care are oameni cu pregătirea și experiența necesară pentru a conduce și administra o țară; PD este partidul căruia îi pasă de țară și este partidul care aduce liniște și echilibru; PD este singurul partid care merge în această campanie cu un plan și care a demonstrat că știe cum să-l realizeze.

Avem tot ceea ce ne trebuie ca să învingem în această campanie: avem oameni, avem echipă, avem experiență. Știm cum să construim „Moldova Altfel”. Moldova merită altfel de politicieni. Mergem la alegători ca să-i îndemnăm să aleagă faptele și realizările concrete”, a conchis Pavel Filip.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md