fbpx

video | Chișinău: Rând la vaccinare în troleibuz. Doritorii au aşteptat ore în şir pentru a se imuniza cu Pfizer

În jur de 200 de persoane s-au imunizat timp de o zi în troleibuzul şi autobuzul puse la dispoziţie de Primăria Chişinău. În sectorul Buiucani, oamenii au stat în rând pentru a se vaccina cu Pfizer. Doritorii au venit încă de la ora 8:00, cu toate că troleibuzul a ajuns în staţia de pe strada Abla Iulia la ora 10:00, scrie publika.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii s-au plâns că au aşteptat ore în şir, iar dozele de Pfizer nu au ajuns pentru toţi:

„Ce, asta e ordine aici? Şi ne-au dat Pfizer numai 60. Bătaie de joc”.

Tare greu merge şi nu ne-au preîntâmpinat că iată atâtea sunt de aşa vaccin, altfel aşa. Trebuie să ne vaccinăm, e periculos, suntem bătrâni”.

„Oamenii nu sunt mulţumiţi pentru că toţi aşteaptă cu Pfizer să fie vaccinaţi. Un singur medic face vaccina, dar în salon 2 sau 3 cred că nici nu pot lucra”.

„Am venit, m-am înscris, dar văd că e lume multă, să stau aici flămândă până seara? Eu cu inima sufăr şi nu pot”.

„De la ora 08:00 sunt aici. Ieri nu am reuşit şi am venit astăzi”.

Coordonatoarea punctului mobil de vaccinare spune că numărul celor care vor să se vaccineze cu Pfizer este foarte mare. De exemplu, pentru cele 60 de doze distribuite în a doua zi au stat la coadă peste 300 de oameni.

„Vedeţi că majoritatea au cerinţele pentru Pfizer, tot ce avem, dozele le epuizăm, după care lucrăm în continuare şi cu AstraZeneca şi cu Sinovac„, a spus Lina Baranov, coordonator vaccinare.

Articole asemănătoare

Back to top button