image
Sursa foto: Jurnal.md

Punctul de vaccinare de pe teritoriul Pieței Centrale va fi redeschis începând de mâine; Care sunt vaccinurile disponibile

Începând de mâine va fi reluată activitatea punctului mobil vaccinare anti-Covid-19, de pe teritoriul Î.M. „Piața Centrală".

Primăria municipiului Chișinău informează că programul de activitate al punctului de vaccinare a fost stabilit pentru patru zile din săptămână: joi, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00-15:00. Durata de activitate a centrului de imunizare de la Piața Centrală va fi condiționată de numărul de solicitări din partea cetățenilor.

Punctul de imunizare antiCovid-19 este amplasat la parterul CC „CENTRAL", situat pe Aleea Centrală din piață, la intersecția cu aleea strada Bulgară. Unitatea a fost deschisă acum o săptămână, pe 19 mai, având drept scop inițial imunizarea angajaților întreprinderii, a comercianților care activează pe teritoriul zonei de comerț, precum și cumpărătorilor care merg la piață.

Procesul de vaccinare va fi realizat de specialiștii din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic al AMT Centru, iar oamenii trebuie să aibă cu sine buletinul de identitate. Serurile disponibile în prezent sunt „Astrazeneca" și „Sinovac"

Noutăţile partenerilor

comentarii: