22:25:30 28.03.2024
Stiri

Noi REȚINERI în dosarele certificatelor sanitar-veterinare, în care ar fi implicați și șefi de la ANSA. Un medic veterinar a fost plasat în izolatorul CNA

Actualitate 26.05.2021 11:56 Vizualizări1543 Autor: Ziarul National
Noi REȚINERI în dosarele certificatelor sanitar-veterinare, în care ar fi implicați și șefi de la ANSA. Un medic veterinar a fost plasat în izolatorul CNA


Un alt medic veterinar din cadrul Direcției Municipale Siguranța Alimentelor Chișinău a fost reținut în această dimineață de ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție.

Acesta este cercetat penal în dosarul eliberării frauduloase a certificatelor sanitar-veterinare. Bărbatul are statut de bănuit pentru acte de corupție și a fost plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Citește și: VIDEO // Detalii despre DOSARUL certificatelor sanitar-veterinare, în care ar fi implicați șefi de la ANSA și medici veterinari. Ce au depistat la domiciliile bănuiților oamenii legii: „Dacă mănânci o bucățică... trebuie să te împarți”

Amintim că, ieri, două persoane au fost reținute, fiind cercetate pentru faptul că estorcau sistematic mită pentru diferite servicii acordate unor agenți economici care își desfășurau activitatea în Chişinău. Este vorba despre şeful adjunct al Direcţiei şi un medic-veterinar al aceleiași subdiviziuni din cadrul ANSA.

La această etapă, pe rol sunt 57 de cauze penale, conexate într-o singură procedură, în care figurează 25 de persoane cu statut de bănuit și alte trei persoane puse sub învinuire și care se află în arest la domiciliu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md