(foto) „Îți mulțumesc că ai făcut timp să împărtășești cu mine un pic din istoria ta.” Maia Sandu i-a trimis o scrisoare unei fetițe

maxresdefault

Maia Sandu i-a trimis o scrisoare unei fetițe, după ce aceasta i-a povestit despre cărțile și autorii ei preferați, în contextul în care anterior, președinta a invitat copiii să-i transmită scrisori despre autorii lor îndrăgiți.

„Am citit cu bucurie scrisoarea ta, în care îmi povestești despre tine, descrii autorii îndrăgiți și cărțile preferate. Îți mulțumesc că ai făcut timp să împărtășești cu mine un pic din istoria ta”, notează Maia Sandu în scrisoare.

De asemenea, președinta a enumerat autorii pe care i-a citit în copilărie, dar și pe cei pe care îi citește acum. Iar spre final a îndemnat-o pe fetița care i-a adresat scrisoarea să citească în continuare cărți.

„Te îndemn să citești în continuare! Cărțile ascund secrete pe care le poți descoperi doar atunci când le citești”, a punctat președinta, Maia Sandu.

Reiterăm că de ziua de naștere a poetului Grigore Vieru, președintele Maia Sandu a invitat copiii să-i trimită scrisori despre cărțile și autorii lor preferați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente