/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Mai mulți deputați PSRM au organizat un chef pe malul iazului de la Brăviceni, Orhei. Jurnaliștii care au surprins evenimentul, agresați

missing
25 mai 2021, ora 23:20

Mai mulți deputați Partidului Socialiștilor (PSRM) și lideri ai organizațiilor teritoriale s-au adunat pe malul iazul din satul Brăviceni, raionul Orhei, care ar aparține deputatului socialist, Mihai Paciu. Printre cei prezenți la eveniment a fost și liderul socialiștilor, Igor Dodon. Cel puțin asta susțin jurnaliștii portalului deschide.md și nordnews.md care i-au surprins pe aleșii poporului. Imediat ce au observat prezența jurnaliștilor, proprietarul iazului a devenit agresiv în raport cu reporterii și le-a cerut insistent ca aceștia să plece din cauza faptului că filmează pe un teritoriu privat.

La eveniment a participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanaia, dar și liderul PSRM, Igor Dodon, fapt confirmat de deputatul socialist Grigore Novac. Deși merg în alegeri în bloc electoral cu comuniștii, deputații PSRM au preferat să se adune izolat de PCRM, „pentru a pune la punct strategia de campanie”.

Cel puțin așa a afirmat deputatul PSRM – Grigore Novac. Deși se dorea a fi o întâlnire discreta, în urma apariției jurnaliștilor, mai mulți reprezentanți ai PSRM au început a face postări cu reuniunea pe rețelele de socializare.

Deputatul Mihai Paciu, proprietar al locației, a trecut la agresarea ziariștilor celor două portaluri, chiar dacă Grigore Novac încerca să tempereze spiritele. Paciu îndemna și alte persoane prezente să bruscheze și să îmbrâncească jurnaliștii, numindu-i „proști făcuți cu degetul”.

Văzând că spiritele se încing, deputatul socialist Grigore Novac s-a apropiat de jurnaliști și a oferit reporterilor un comentariu referitor la întrevederea de astăzi, de pe malul lacului din satul Brăviceni.

„Noi astăzi ne-am adunat cu toți colegii din teritoriu și am decis aici să ne întâlnim la aer liber, ținând cont că timpul de afără ne permite, dar și că starea epidemiologică cumva ne impune. Am decis aici, în centrul R. Moldova pentru că sunt și colegii de la Nord, Centru și Sud, toți absolut. Am discutat despre tot ce-am lucrat, strategiile pe care le-am avut pe parcurs, facem anumite strategii pe viitor ceea ce ține de campanie. Suntem doar fracțiunea socialiștilor”, a precizat Grigore Novac.

Înainte de incident, jurnaliștii de la deschide.md au surprins imagini cu drona de la evenimentul socialiștilor de pe malul iazului. După ce au observat drona, deputații PSRM au renunțat la discreția ședinței și au plasat imagini de la reuniune pe rețelele de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram