image
Sursa foto: focusnews.ro

Părinți, atenție: O nouă provocare pe TikTok pune viața copiilor în pericol

Familia unui copil de 11 ani care a ajuns la spital în stare gravă după ce a înghițit niște bile magnetice avertizează despre pericolul unei provocări virale pe TikTok, scrie The Independent.

Ellis Tripp se luptă pentru viața sa, după ce a înghițit cinci bile magnetice mici, care au fost descoperite de medici în intestinul său.

Băiatul a fost dus de urgență la spital săptămâna trecută, după ce medicii au bănuit că are apendicită.

Au observat apoi că apendicele era în regulă, iar în timpul unor analize o bilă magnetică s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul cărora cercetau cauza durerii.

Ellis a ajuns la spitalul pentru copii din Birmingham, vineri, unde i-au fost scoase trei bile magnetice. A avut apoi o altă operație istovitoare de șase ore sâmbătă, când chirurgii au fost nevoiți să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneți.

Există posibilitatea că Ellis ar fi răspuns unei provocări pe TikTok în care tinerii se prefac că își fac piercing la limbă.

Mama băiatului, Amy Clarke, a făcut un anunț pe rețelele sociale pentru a avertiza ceilalți părinți cu privire la aceste pericole.

„Este un coșmar. Această nebunie TikTok l-ar fi putut ucide. Vă rog discutați cu copiii voștri și spuneți-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghițite”, a scris aceasta pe Facebook.

Cadrele didactice de la școala micuțului au gasit și alți copii care aveau astfel de magneți asupra lor și lansează un apel tuturor parinților pentru prevenirea unor astfel de cazuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: