image
Sursa foto: captură video

Alcoolul le-a luat mințile: Doi bărbați s-au încăierat, la Dumbrava; Unul dintre ei a murit pe loc, celălalt a fost reținut

Un bărbat de 32 de ani, locuitor al raionului Rezina, a murit după ce între el și un amic de-al său s-a iscat un scandal care a degenerat în bătaie. În timpul altercațiilor victima a fost îmbrâncită, iar în acel moment bărbatul a căzut la pământ, lovindu-se mortal cu capul de un scaun. Poliția l-a reținut pe suspect, iar acesta își recunoaște vina.

Cazul a avut loc pe data de 22 mai, în satul Dumbrava, poliția fiind solicitată de către o vecină. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși acolo medicii au întreprins toate măsurile necesare pentru a-i acorda victimei ajutor medical, însă fără rezultat.

Suspectul, un bărbat de 32 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Telenești, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Fiind audiat acesta și-a recunoscut vina și le-a spus ofițerilor de poliție locuia împreună cu victima într-o locuință pe care o închiriau în satul Dumbrava. Bărbatul le-a povestit oamenilor legii că în seara respectivă au consumat băuturi alcoolice, ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. În timpul altercațiilor suspectul a îmbrâncit victima care a căzut la pământ lovindu-se cu capul de un scaun. Din acest motiv a survenit și decesul victimei.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că bărbatul nu este la prima abatere de la lege. Anterior acesta a fost judecat și era anunțat în urmărire penală de Inspectoratul de Poliție Telenești. Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: