image
Sursa foto: foto simbol

Cum și-a recuperat o femeie lozul câștigător în valoare de 1 milion de dolari după ce îl aruncase

Lea Rose Fiega, o femeie din statul american Massachusetts, a cumpărat în luna martie un loz în valoare de 30 de dolari de la un magazin aflat nu departe de locul ei de muncă, în orășelul Southwick, relatează Hotnews, care citează Associated Press.

„Mă grăbeam, eram în pauza de prânz, l-am răzuit în grabă, m-am uitat la el și nu părea a fi câștigător așa că le-am dat lozul să-l arunce”, a povestit femeia. Lozul a stat timp de 10 zile aruncat undeva pe tejghea, până când fiul proprietarului magazinului a descoperit că era câștigător. Cum Fiega era o clientă fidelă a magazinului, proprietarii au știut imediat cui aparține biletul. În consecință, l-au înmânat celei care îl cumpărase, deși aceasta îl aruncase.

A băgat în mașina de spălat biletul câștigător

Presa din SUA a relatat recent un alt caz, al unei femei din California, care a ratat un premiu de 26 de milioane de dolari după ce ar fi uitat lozul câștigător în buzunarul pantalonilor pe care i-a băgat în mașina de spălat. Ea s-a prezentat la magazinul de unde a cumpărat biletul ca să revendice premiul, dar reprezentanții loteriei au spus că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă că ar fi deținut lozul câștigător. Cu toate acestea, o copie a înregistrării a fost trimisă loteriei, care a demarat o investigație.

Noutăţile partenerilor

comentarii: