image
Sursa foto: captură video

O bătrână din Durlești a fost violată de vecinul său; Tânărul de 26 de ani era beat criță

O femeie de 71 de ani, din Durlești, a fost violată de vecinul, un tânăr de 26 de ani din capitală, care la acel moment se afla în stare avansată de ebrietate.

Totul s-a întâmplat pe data de 22 mai. Angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani au fost sesizați prin intermediul serviciului 112 despre acest caz. Victima le-a spus polițiștilor că în timp ce se afla în ograda casei, vecinul ei, fiind în stare de ebrietate avansată, prin constrângere psihică și fizică a dus-o în casă unde a întreținut un raport sexual contra voinței acesteia, apoi a plecat într-o direcție necunoscută.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Suspectul a fost reținut la scurt timp după comiterea infracțiunii și a fost escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina. Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Potrivit oamenilor legii, individul nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a fost judecat pentru jaf.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislației tânărul riscă închisoare de la trei la cinci ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: