Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 25 MAI. Gemenii trebuie să fie calmi

Taur
Astăzi sunteți destul de ambițioși, iar Marte vă dă energie pentru a reuși să demarați proiectele pe care le-ați tot gândit în ultima perioadă de timp. Atenție la accidentele minore.

Gemeni
În ultima perioadă lucrurile fie s-au mișcat mai încet, fie încă nu au adus rezultatele dorite. Trebuie să aveți răbdare și să fiți persuasivi. Dar pentru a vedea mai bine totul trebuie să fiți calmi.

Rac
Unele lucruri trebuie schimbate, fie că vorbim de stilul de viață sau de niște decizii de moment care pot strica mult. Fie că vă apucați de sport sau chiar să faceți un tratament, totul trebuie să vă îmbunătățească stilul de viață.

Leu
Micul benefic vă aduce satisfacții mici, dar destul de multe pentru o zi a săptămânii care aparent pare obișnuită. Bucurați-vă de moment și de propriile realizări.

Fecioară
Fie că vă dați sau nu seama de susținerea pe care o aveți în acest moment de la planeta voastră guvernatoare – Mercur, acum este un moment în care puteți să vă măriți câștigurile prin comunicare și angajarea în activități productive.

Balanță
Liniștea voastră psihică este cea care contează foarte mult în acest moment, iar pentru asta dacă mai trebuie să renunțați la anumite obligații sau la anumiți oameni, merită efortul.

Scorpion
Vă puneți familia și copiii pe primul loc, iar din acest motiv va trebui să renunțați la ceva pentru a le face lor o bucurie sau pentru a câștiga niște beneficii.

Săgetător
Marele benefic Jupiter este de partea voastră în deciziile pe care le luați, de aceea astăzi este un bun moment pentru a lăsa trecutul în urmă și pentru a vă ocupa de viitor.

Capricorn
Susținerea pe care o primiți de acasă sau din familie este cea care vă ajută în acest moment să respirați ușurați. Știți că nu sunteți singuri.

Vărsător
Unele lucruri pe care le-ați tot ținut ascunse în sufletul vostru în ultima perioadă de timp trebuie lăsate să iasă. Fie că discutați cu un bun prieten sau cu cineva din familie, vă va face să vă simțiți mai bine să spuneți cu voce tare tot.

Pești
Fie că vreți să vă organizați o vacanță, fie deja aveți ceva în plan pentru weekend, astrele vă susțin să vă bucurați și să profitați din plin de sentimentul că ceva bun se va întâmpla.

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *