Cauți un stagiu plătit? Cinci motive să alegi programul INKOMPASS 2021

Stagiile reprezintă prima experiență profesională reală, iar dacă sunt bine făcute, oferă competențe și cunoștințe despre lumea afacerilor și îți deschid noi oportunități de angajare. Dacă ești student în ultimul an de facultate sau dacă ai absolvit universitatea în ultimele 12 luni, poți aplica la programul INKOMPASS 2021 și ai șansa de a face un stagiu plătit în cadrul companiei Philip Morris Moldova. Descoperă mai jos cinci motive pentru a aplica.

Foto: INKOMPASS 2021
  1. Gata cu teoria!

După ani în care ai însușit multă teorie vei avea, în sfârșit, posibilitatea de a pune în practică ceea ce ai studiat. La Philip Morris, timp de șase luni, vei fi implicat în proiecte reale în diferite departamente, care te vor ajuta să te dezvolți și să trasezi mai ușor drumul carierei tale.  

  1. Vei avea propriul mentor

Atmosfera dintr-o companie e foarte diferită de cea din sălile universității. La Philip Morris, pe lângă o echipă prietenoasă, vei avea parte de un mentor pe toată perioada programului de internship. Acesta îți va prezenta proiectul la care o să lucrezi, te va îndruma și îți va oferi feedback constant, ajutându-te să dezvolți conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente din companie.

  1.  Stagiere Remunerată!

Din momentul în care lucrezi cot la cot alături de angajații unei companii, efortul tău trebuie apreciat. Astfel, efectuând un stagiu în cadrul Philip Morris Moldova vei fi plătit pentru munca depusă.

  1. Experiență într-o companie de talie mondială

Philip Morris International, la nivel global, reunește 73.500 de angajați în jurul unui obiectiv comun, cel de a crea un viitor fără fum și de a face o diferență în istoria omenirii. Ne-am propus să fim un angajator excelent și ne străduim să fim responsabili din punct de vedere ecologic și social.

În acest an, pentru a doua oară consecutiv, Institutul Top Employers a desemnat Philip Morris Moldova drept Angajator de Top. Certificarea internațională este o dovadă a excelenței în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a oportunităților de dezvoltare pentru angajații săi.

  1. Îți vei dezvolta abilitățile și CV-ul

La Philip Morris, îți vei dezvolta competențele specifice profesiei, precum și „soft skills”, adică abilități de rezolvare a problemelor, gândire critică, luarea deciziilor, creativitate și inteligență emoțională, de exemplu.

Cum și cine poate aplica?

INKOMPASS este destinat studenților din ultimul an de facultate sau celor care au absolvit universitatea în ultimele 12 luni. De asemenea, candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză și, nu în ultimul rând, să fie creativi și dornici să învețe lucruri noi.

Candidații pot aplica pentru un stagiu în cadrul departamentelor Consumer Experience, Sales, Commercial Planning și Customer Care.

Dacă ești gata să aplici la programul INKOMPASS 2021, o poți face online până pe data de 1 iunie 2021.

*Imaginile video au fost realizate înainte de situația pandemică. 


// console.log('no ads situation')