(video) „Balaurii de la Maria Drăgan”. Scandal din cauza unui magazin alimentar: Alcool la pahar care ar aduna oamenii beți. Ce spune proprietara

Alcool turnat la pahar și acțiuni indecente în preajma unui magazin alimentar din sectorul Ciocana. Un locuitor din preajmă a publicat mai multe imagini cu locuitorii care ar fi deranjați de activitatea magazinului și susține că luptă de 2 ani pentru a fi sistată activitatea acestuia. Bărbatul spune că mai mulți bărbați beți se întâlnesc în jurul magazinului, motiv pentru care au fost depuse mai multe plângeri la poliție, dar și a fost sesizată Primăria. Egor a povestit pentru UNIMEDIA ce ar sta în spatele magazinului, afirmând că proprietara ar fi influențat organele de drept pentru a-i permite să lucreze liniștit. De partea cealaltă, actele femeii sunt în regulă, având permisiunea de a activa. Aceasta afirmă că declarațiile lui Egor nu corespund realității, iar unele imagini publicate pe o rețea de socializare de către acesta sunt vechi, situația în timp fiind alta. La rândul său, Elena Coropat, a răspuns lansând alte acuzații la adresa locatarului.

Foto: colaj

Iată imaginile apărute pe o rețea de socializare:

„Este un pavilion alimentar, din 2003 este acolo, ei au închis concurenții de primprejur, dar pe ai nu îi atinge nimeni. Vând băutură la pahar, rachiu, țuică, aduc contrabandă din Transnistria. Acolo intră persoană îi toarnă, el servește și iese afară. Care iau bere, și stau primprejur și după fac necesitățile lor, chiar în fața copiilor. Totul e în regulă în acte. Ei am scris și plângeri la poliție, am primit amenințări de la ei, la serviciu, acasă. Îmi scriau mesaje cu amenințări, multe, multe. 

La primărie au ping pong, ba spuneau că Primăria nu este în competența lor, ba ei trebuie să facă, ba Pretura. La urmă l-am văzut pe primarul capitalei. El a spus că este la curent cu problemă dată, dar la ei licență este de loc este până în 2022, dar consiliera spune că contractul nu este prin Primărie, dar printr-o companie privată”, ne-a povestit bărbatul.


Solicitată de UNIMEDIA, Elena, proprietara magazinului, spune că locatarii nu sunt deranjați de activitatea magazinului, iar toate demersurile făcute de bărbat sunt doar o răzbunare la adresa proprietarei.

„Problema este pur personală. El a cerut de la mine bani și eu l-am refuzat și din momentul acesta el a început să mă bombardeze cu plângeri numeroase. Pot vă transmit cererile de la locatari, din numele cui el se semnează și spune la toată lumea că suntem deranjați, oameni nu s-au semnat pentru așa ceva, ei s-au semnat pentru salubrizarea blocului locativ. Manipulează cu liste din numele oamenilor. Nu spune că el personal, dar din numele locatarilor. El a hotărât cu mâinile la televiziuni să-și rezolve problemele. Face show-uri, îi provoacă pe oameni. Are niște imagini vechi, el manipulează. Recent a scris la Ministerul Educației că școala a scris o sesizare, că este împotriva la magazin. Magazinul se află la 350 metri. Nu am nici cu școala nimic. Totul este personal. Cu toată lumea este în conflict. Am toate actele în regulă”, a povestit femeia.

În urma plângerilor depuse, programul de lucru al magazinului a fost sistat cu 2 ore.

„Plângerile sunt neîntemeiate, mă duc în instanță. Ponegrirea este fără limite. Abuziv intră în magazin, el nu filmează ceea ce este de fapt, filmează berea, dar lasă să filmeze ce corespunde realității, în magazin este și pâine și cârnaț și crupă”, a mai adăugat aceasta.

Pentru a aplana conflictul, ar fi fost chemată și consiliera în CMC, Silvia Grigorieva, care din spusele bărbatul ar fi fost influențată de proprietară. Consiliera nu a comentat situația pentru UNIMEDIA, iar proprietara neagă aceste acuzații.

„I-a spus că doamne ferește ce se întâmplă, balauri merg pe la Maria Drăgan”, a mai comentat femeia.

Oamenii legii ne-au spus că în afara incidentului care a fost publicat pe o rețea de socializare acum o săptămână, alte plângeri din partea locatarilor nu au parvenit.


Pub