(foto) Ce înseamnă marketingul social și ce oportunități îți oferă acest domeniu. Discutăm cu Valentina Gaidarji, specialistă în marketing

Valiusha edit-01

„Dacă rămân acasă, merg la…” este o campanie de informare a viitorilor absolvenți de liceu despre posibilitățile pe care le au atât în materie de studii superioare pe care le pot urma în Moldova. În cadrul acestei campanii (perioada 29 aprilie-4 iulie), dedicăm câte o săptămână unei facultăți. Câteva dintre materiale vor fi realizate în rusă pentru a ne putea adresa și audienței vorbitoare de rusă.

Prin urmare, desfășurăm 10 evenimente online cu participarea a trei invitați (un profesor, un specialist și un student) dedicat unei specialități și cinci evenimente speciale cu câte un invitat care are un job interesant pe piața din Moldova.

Cel de-al doilea eveniment special din acele cinci va fi difuzat miercuri, 26 mai, ora 17.00 pe pagina de Facebook #diez cu invitata noastră Valentina Gaidarji.

Valentina Gaidarji este specialistă în social media marketing. Anul trecut, dânsa ne-a povestit în cadrul primei ediții a proiectului „Dacă rămân acasă, merg la…” despre ce înseamnă să fii studentă la Marketing și Logistică și cum să combini studiile cu jobul. Anul acesta însă, am rugat-o să ne povestească care sunt tendințele în materie de social media marketing și care este legătura acestuia cu jurnalismul.

Iar despre toate astea veți afla mâine în cadrul unui interviu special pe care îl difuzăm în săptămâna pe care o dedicăm specialității de Jurnalism și Comunicare.

Proiectul „Dacă rămân acasă, merg la…” este realizat în parteneriat cu Moldova Agroindbank și Educație Online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente