(video) Unboxing: Karcher K5 Full Control Plus – primul nostru aparat de spălat cu presiune

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Perioada mai caldă a anului ne oferă șansa ca cel puțin uneori să devenim un pic mai harnici și să mai punem mâna ca să ne spălăm singuri mașinile. Cei mai mulți dintre noi aleg să meargă la spălătoriile self service, însă pentru că și ele sunt destul de încărcate, o altă opțiune ar fi să ne spălăm mașina singuri acasă. Dar pentru asta este nevoie de un aparat de spălat cu presiune…

De curând am decis să-mi iau și eu un aparat de spălat mașina și voi fi foarte sincer cu voi că nu prea am stat să văd ce este prin showroom-urile diferitor companii, dar am mers direct în magazinul Karcher Moldova.

Cumva s-a făcut că Karcher m-a convins de multă vreme că știe să facă produse utile pentru casă. Pe partea de aparate de spălat cu presiune, gama variază de la Karcher K2, care este și cel mai mic aparat din gamă, până la Karcher K7, el fiind cel mai puternic, dar și cel mai scump.

Într-un final eu am ales un Karcher K5 Full Control Plus. Mi s-a părut opțiunea optimă din punct de vedere a accesoriilor, a puterii de maxim 145 de bari, dar și din punct de vedere a prețului.

Mai multe detalii despre alegerea pe care am făcut-o vă invit să vedeți în reportajul video pe care l-am filmat pentru voi. Vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=OBkAEOMgLFU

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/