/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Rezultatul testului antidrog al solistului formaţiei câştigătoare la Eurovision

missing
24 mai 2021, ora 22:16

Solistul grupului italian Måneskin, care a câştigat Eurovision 2021, nu s-a drogat, a asigurat organizatorul competiţiei luni, 24 mai, subliniind că testul de screening a fost negativ, notează Le Figaro, scrie mediafax.ro.

„Nu a avut loc niciun consum de droguri şi considerăm că acest caz este închis,” a precizat Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (EBU) într-un comunicat.

Damiano David, solistul trupei care a câştigat concursul Eurovision, s-a trezit în centrul unui scandal, după apariţia unui videoclip devenit viral în care este văzut aplecându-se şi atingând masa cu nasul, în timpul concursului de la Rotterdam.

Artistul a respins acuzaţia spunând ferm că nu consumă substanţe interzise, oferind o altă explicaţie. Unul dintre membrii echipei ar fi spart un pahar, iar imaginile au fost realizate când solistul Maneskin strângea cioburile de sub masă.

„Suntem şocaţi să aflăm ce părere au unii oameni despre Damiano, cum că ar consuma droguri. Suntem chiar împotriva drogurilor şi nu am consumat niciodată cocaină. Suntem dispuşi să ne lăsăm testaţi, nu avem nimic de ascuns”, au scris membrii trupei pe contul oficial de Instagram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram