image
Sursa foto: thecarconnection.com

Un bolid de lux din 2014, printre bunurile în valoare de 8 milioane de lei sechestrate de ARBI în cadrul unor cauze penale

Un Land Rover Range Rover din 2014, evaluat la aproape jumătate de milion de lei, se află printre bunurile sechestrate de Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) a CNA, pe parcursul unei săptămâni. În total, Agenţia a aplicat sechestre pe bunuri în valoare de peste 8 milioane de lei, în cadrul unor cauze penale, pornite pe fapte de îmbogăţire ilicită, corupere pasivă şi abuz de serviciu.

Sechestrele au fost aplicate pe opt încăperi locative şi nelocative care au fost evaluate la peste șapte milioane de lei, un autoturism, evaluat la circa jumătate de milion de lei şi trei terenuri agricole şi pentru construcţii au fost estimate la un preţ ce depăşeşte 600 de mii de lei. Suma totală a acestora este de 8 382 576 de lei.

Pe parcursul săptămânii precedente, Agenţia a finalizat trei delegaţii pe trei cauze penale în privinţa a opt subiecţi, a elaborat șase note analitice pe 24 de persoane, a întocmit cincu avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile şi imobile. În prezent, în procedura ARBI se află 89 de delegaţii pe 57 de cauze penale în privinţa a 239 de subiecţi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: