image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi în privinţa lui Kylian Mbappe, imediat după ce PSG a pierdut titlul

PSG a pierdut titlul în Franţa după un final de sezon electrizant. Lille a învins-o în deplasare pe Angers, scor 2-1, şi este noua campioană.

PSG a câştigat la Brest cu 2-0, dar victoria nu le-a fost de folos parizienilor. Preşedintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, a vorbit despre viitorul lui Kylian Mbappe (22 de ani), după ce echipa sa a pierdut titlul.

"Suntem dezamăgiţi, dar sunt o grămadă de lucruri pozitive după acest sezon...Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG şi va rămâne jucătorul lui PSG. Nu-mi fac griji.", a spus Nasser Al-Khelaifi.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara viitoare. Campionul mondial a refuzat până acum mai multe oferte de prelungire, iar presa internaţională scrie că el va ajunge la Real Madrid.

Kylian Mbappe și PSG nu s-au înțeles în privința prelungirii contractului și nici nu vor face vreun pas în acest sens, cel puțin până la finalul Campionatului European.

Mbappe a refuzat ultima ofertă de prelungire a acordului cu parizienii, cu un salariu de 36 de milioane de euro pe an. Asta în condiţiile în care starul francez câştigă acum 25 de milioane de euro pe an.

Dacă toate planurile îi ies așa cum și-a propus, Real Madrid va arăta spectaculos în viitorul apropiat. Pe lângă Mbappe, gruparea "blanco" este decisă să-l transfere și pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund, iar pe bancă, în locul lui Zidane, ar putea veni Massimiliano Allegri, favoritul lui Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: