(video) Fostul redactor-șef al canalului de telegram NEXTA face prima declarație după ce a fost reținut: „Nu am probleme de sănătate”

main2

Fostul redactor-șef al canalului de telegram NEXTA, Roman Protesevici, reținut ieri, 23 mai, pe aeroportul din Minsk, a publicat prima reacție video în are menționează că atitudinea oamenilor legii este corectă față de el și că nu are probleme de sănătate.

„Aseară am fost reținut de către organele de drept în Aeroportul din Minsk. Acum mă aflu în izolatorul nr. 1 din orașul Minsk. Pot spune cu siguranță că nu am nicio problemă de sănătate, inclusiv probleme cu inima nu am. Atitudinea organelor de drept față de mine este absolut corectă și conform legii. La moment, eu continui să colaborez cu organele de drept și să depun mărturie în privința organizării protestelor în masă în orașul Minsk”, a declarat Roman Protesevici.

https://www.youtube.com/watch?v=I0E0jsZsJTc

Amintim că, pe 23 mai 2021, acesta a fost reținut pe aeroportul din Minsk, după ce un avion de MiG-29 a decolat pentru a intercepta aeronava la bordul căreia se afla Roman Protasevici, opozant al regimului lui Aleksandr Lukașenko.

Totodată, mama acestuia spune că nu știe unde se află fiul ei, ultima legătură a avut cu el duminică dimineața, în ziua în care avionul în care s-a urcat a fost deturnat spre Minsk, iar jurnalistul fiind arestat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente