Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 24 MAI. Capricornii trebuie să înveţe să aibă răbdare!

Taur
Mercur vă susține în comunicarea cu cei din jur și va ajută să va exprimați mai ușor gândurile și ideile. Trebuie să va găsiți și resursele sau ambiția necesară pentru a pune totul în aplicare.

Gemeni
Marte vă face pe de-o parte motivați și va da energia necesară pentru a merge înainte în tot ce v-ați propus. Trebuie însă să aveți grijă însă să nu faceți nimănui rău în drumul vostru.

Rac
Paza bună trece primejdia rea, iar astăzi este o zi în care mai bine preveniți decât să tratați mai târziu. Sănătatea este încă un punct sensibil pentru voi, nu depuneți efort.Leu

Leu
Analizați totul și treceți ideile prin filtrul emoțiilor, iar de aici înclinați să faceți doar ceea ce vă face să va simțiți împliniți și va aduce satisfacție personală. Iar asta e bine.

Fecioară
Acasă aveți nevoie de liniște și chiar nu ar strică să vă luați acest început de săptămâna liber pentru a va putea organiza mai bine pentru restul săptămânii.

Balanță
Nu prea aveți chef să faceți multe lucruri astăzi, iar asta vă ține pe de-o parte pe loc, iar pe altă parte va ajută cu acest moment de respiro să va încărcați bateriile.

Scorpion
Marele benefic vă poate aduce o veste bună legată de casă voastră sau de o investiție pe care ați făcut-o în ultimii ani. Pentru unii din voi a venit timpul unei schimbări sau a unei mutări.

Săgetator
Câștigurile suplimentare pot apărea la orizont fără să realizați în prima instanța că sunt de fapt niște oportunități acele idei. Mergeți pe intuiție și pe instinct.

Capricorn
Pentru lucrurile cu adevărat valoroase pe care vreți să le obțineți trebuie să mai aveți un pic de răbdare, dar niciodată nu ziceți niciodată pentru ce se va întâmpla în viitor.

Vărsător
Începeți săptămâna cu multe gânduri sau chiar cu un plan nou de organizare. Trebuie însă să vă țineți de programul inițial și să nu pierdeți timpul cu activități care nu va ajută în acest moment.

Pești
A venit momentul să exprimați cu voce tare ce gândiți, pentru că cei din jur și partenerul de viață să vă poată ajută dându-va o părere sinceră, dar constructivă despre tot.

impact.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *