(foto) A intrat cu viteză într-o stație PECO și s-a izbit într-o cisternă. Un șofer de 19 ani, spitalizat

A pierdut controlul asupra mașinii, a derapat de pe carosabil intrând pe teritoriul unei stații PECO și s-a tamponat într-o cisternă. Totul s-a întâmplat în dimineața de 24 mai, ora 05:52, Poliția a fost sesizată precum că, la intersecția str. Balcani cu Durlești, s-a produs un accident rutier. Imediat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere s-a deplasat la fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto:
În urma documentării, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca ,,Wolkswagen”, ce era condus de un șofer în vârstă de 19 de ani, a pierdut controlul asupra automobilului, a derapat de pe carosabil intrând pe teritoriul unei stații PECO, s-a tamponat într-o cisternă.

În urma impactului a avut de pătimit și a fost transportat la spital conducătorul autovehicolului, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă conducătorul se afla sau nu sub influența alcoolului ori a altor substanțe psihotrope. Alți participanți la trafic nu au fost implicați în accidentul rutier.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, angajații poliției stabilesc toate circumstanțele și cauzele producerii accidentului rutier.


În context, pentru a evita să fiți implicați în accidente rutiere, Poliția recomandă să țineți cont de principalele reguli care trebuie respectate:
- nici într-un caz nu urcați la volanul unei mașini dacă ați consumat alcool;
- maximă prudență în timpul șofatului, în special când carosabil este umed;
- evitați să conduceți cu viteză, depășirile neasigurate și schimbarea bruscă a benzii;
- respectați distanța dintre unitățile de transport
- dacă simțiți că aveți probleme de sănătate nu vă urcați la volanul unității de transport.


Pub