Pilonii Alianței pentru Unirea Românilor: Credința, Libertatea, Națiunea și Familia

Alianța pentru Unirea Românilor-AUR este un partid românesc conservator-creștin ce are patru piloni de bază: credința, libertatea, națiunea și familia.

Foto: AUR

Activitatea partidului și a membrilor săi este ghidată de cei patru piloni de bază.

AUR consideră că biserica reprezintă un stâlp de bază al societății, fără morala creștină ne-am pierde din identitatea noastră românească. În ultima perioadă s-au dus atacuri constante asupra bisericii în scopul discreditării acesteia, atacuri nefondate și care au drept scop slăbirea națiunii. Morala creștină reprezintă esența unei bune înțelegeri între semeni, iar preoții au un rol foarte important în sănătatea spirituală a comunităților locale.

Libertatea reprezintă un drept fundamental prevăzut în constituție. AUR militează pentru libertatea individului dar și a națiunilor de a-și alege singure viitorul.

Alianța pentru Unirea Românilor este pentru o Europă a națiunilor, deoarece frumusețea spirituală și culturală constă tocmai în diversitatea existentă. Națiunile reprezintă forma corectă în care statele pot exista și în care interesul fiecărui individ este pus în prim-plan. Noi suntem pentru susținerea intereselor națiunii române dar în deplin respect față de celelalte popoare ale lumii. Alianța pentru Unirea Românilor este un partid european din familia conservatorilor europeni, un partid pro-NATO și care consideră că buna relație cu SUA este cea care ne poate garanta securitatea în estul Europei.

Alianța pentru Unirea Românilor este pentru susținerea familiei așa cum este ea normal să fie, formată dintr-un bărbat și dintr-o femeie. Noi nu suntem de acord cu promovarea ideologiei de gen. Copiii trebuie să fie protejați de către stat și acesta să ajute pentru a se asigura cele necesare creșterii, așa cum este în toate statele civilizate ale lumii. Familia înseamnă să avem grijă de părinții noștri, să le oferim dreptul la o viață mai bună și să îi ținem alături pe cei dragi.

(P.P.)


Pub