O nouă generație de mașini de spălat și uscătoare Samsung, acum și în Moldova: Inteligență artificială, confort și calitate maximă!

Gigantul Samsung a pus în vânzare cele mai noi mașini de spălat și uscătoare, dotate cu inteligență artificială, care transformă procesul de îngrijire a hainelor tale într-o adevărată plăcere. Acum mașina ta poate memora ciclurile folosite cel mai des la spălare, te sfătuie cum să eviți eventuale erori, iar display-ul personalizat oferă fiecărui membru al familiei regimul său individual de spălare și uscare. Mai mult, cu mașina de spălat și uscătorul Samsung poți „comunica” chiar și atunci când ai plecat de acasă - mereu vei putea seta graficul spălărilor, monitoriza procesul și să primești recomandările pentru îmbunătățirea acestora în aplicația mobilă.

Foto: Samsung

Samsung a dezvoltat tehnologii de ultimă generație în domeniul îngrijirii hainelor la domiciliu, cu ajutorul AI Control - un sistem de inteligență artificială, care va reține obiceiurile tale de spălare. 

AI Pattern 

Display-ul personalizat analizează opțiunile alese anterior, memorează preferințele tale și îți facilitează procesul de alegere a ciclurilor de spălare, sugerandu-le pe cele mai optime și cel mai des setate.

Mai mult, noul display vă informează în detalii despre tot ce trebuie să știi atunci când alegi regimul de spălare a hainelor, astfel încât opțiunea să fie cea perfectă. De asemenea, acesta oferă date utile despre eventuale erori și vine cu sfaturi utile pentru ca  procesul de spălare să fie unul ușor și eficient.

Lista de informații poate fi redactată cu ajutorul My Cicle List, dar și prin intermediul aplicației mobile SmartThings.

Smart Thing 

Aplicația organizează procesul de spălare a rufelor, sugerând cele mai optime cicluri, te ajută la planificarea spălării și te sfătuie cum să înlături eventuale erori.

Aplicația mobilă este disponibilă atât pe platformele de tip Android, cât și iOS. Este necesară doar o conectare la WiFi a mașinii de spălat și a uscătorului, precum și la Samsung account. Noile tehnologii de la Samsung pot stabili, prin intermediul geolocației, dacă ai ieșit din casă, imediat după inițierea ciclului de spălare, iar aplicația îți va propune automat să modifici, în caz de necesitate, regimul deja ales. Smart Thing îți va sugera să modifici timpul de finalizare a ciclului de spălare sau să adaugi o clătire suplimentară, astfel încât rufele să nu rămână prea mult timp în interiorul mașinii de spălat, după încheierea ciclului de spălare.

Auto Cycle Link

Această funcție coordonează ciclurile de spălare și cele de uscare. Astfel, atunci când mașina de spălat și uscătorul sunt conectate la Wi-Fi, la sfârșitul ciclului de spălare a rufelor, uscătorul în mod individual alege regimul necesar de uscare a hainelor. De exemplu, în cazul unui regim rapid de spălare, uscătorul vă va sugera să optați pentru un regim rapid de uscare sau să alegeți ciclul pentru „coton”. 

Add Wash

Confort maxim - minim de lucruri uitate, cu funcția AddWash, care își permite să adaugi tot ce ai uitat, chiar și după startul spălării, fie că e vorba de un ciorap, o haină ce necesită doar clătire sau balsam de rufe. Ușa inovatoare AddWash poate fi deschisă în timpul programului, după ce a început ciclul de spălare, pentru a adăuga articolul uitat, fără a fi afectat în vreun fel procesul de spălare a hainelor.

SteamWash

Ai grijă de sănătatea familiei tale, împreună cu Samsung. Noile mașini de spălat cu inteligență artificială oferă un regim special de igienizare cu abur, care elimină 99% dintre bacterii și alergeni, pentru a savura curățenia ideală a hainelor, fapt demonstrat de testele efectuate de Asociația Britanică de luptă cu alergiile, precum cele efectuate de compania Intertek.

Noua generație de mașini de spălat și uscătoare Samsung, dotate cu inteligență artificială și display personalizat, sunt puse în vânzare din această primăvară și în magazinele din Republica Moldova:

1. Confort maxim - minim de lucruri uitate

2. Lucrurile preferate vor arăta ca noi mai mult timp

3. Cu grijă pentru sănătatea celor dragi

4. Super eficiență în doar 59 de minute

Pentru a afla primul despre inovațiile Samsung accesează pagina noastră de Facebook sau canalul nostru de Youtube.



// console.log('no ads situation')