Cel de-al șaselea iPhone 12 a fost înmânat. Află mai multe

Serghei Ciuvalschii a contractat un credit de consum fără gaj de la Mobiasbanca – OTP Group pentru a-și mobila locuința. Noutatea că este cel de-al șaselea câștigător al unui iPhone 12 l-a lăsat fără cuvinte și cu emoții pozitive pentru întreaga viață.

Foto: Mobiasbanca – OTP Group

„Când am primit noutatea credeam mai mult că este o farsă din partea prietenilor. Apoi, când m-am convins că este adevărat, am rămas șocat și nu știam ce să zic. Faceți lucruri minunate și tare frumoase”, ne zice Serghei Ciuvalschii, câștigătorul cu nr. 6 al unui iPhone12.


„Sunt mulțumit că, oferind produse bancare de calitate și în condiții avantajoase, ajutăm clienții noștri să-și pună dorințele pe upgrade. Astfel, pe lângă faptul că dn. Sergiu va putea să procure cele necesare în locuință, va avea posibilitatea să beneficieze și de toate funcționalitățile unui telefon ultramodern. Iar asta nu este tot, cu noua soluție OTP Internet și Mobile Banking va avea acces la toate avantajele unei bănci, într-o singură aplicație”, declară Igor Ciobanu, director sucursala nr. 3 Ciocana.

Nu rata șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 4 telefoane iPhone 12 rămase în joc. Aplică până pe 12 Iunie 2021 pentru un credit de consum fără gaj, online sau în orice sucursală a băncii, și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 3% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Află mai multe despre cum poți deveni chiar tu unul dintre câștigători pe mobiasbanca.md.

Pune-ți dorințele pe upgrade

cu Mobiasbanca - OTP Group


// console.log('no ads situation')