20:35:07 19.04.2024
Stiri

Un alt candidat de la PAS este SOMAT să se RETRAGĂ din cursa electorală. În 72 de ore ar putea apărea „informaţii compromiţătoare” despre acesta. „Mizeria din această campanie are și beneficiar. Se numește Dodon”

Actualitate 24.05.2021 08:00 Vizualizări5862 Autor: Ziarul National
Un alt candidat de la PAS este SOMAT să se RETRAGĂ din cursa electorală. În 72 de ore ar putea apărea „informaţii compromiţătoare” despre acesta. „Mizeria din această campanie are și beneficiar. Se numește Dodon”


Fostul adjunct al Inspectoratului General de Poliţie şi lider al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, îl somează pe Dumitru Alaiba să se retragă din cursa electorală. Cavcaliuc sugerează că ar avea „informaţii compromiţătoare” despre numărul 20 în lista electorală a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS).

„Ce-ai tras pe nas, Dumitru Alaiba? Eu mai am multe de spus în politica moldovenească și despre tine, și despre cei despre care tu spui că eu nu-i voi atinge și mulți, mulți alții. Am venit în politică să fac ordine în țară, nu voi admite ca în Parlament și instituțiile statului să nimerească narcomanii, hoți și bandiții", a scris Cavcaliuc pe Facebook.

Fostul adjunct al IGP spune că le va face necazuri celor de la PAS.

„Fiți tari, purtați cu voi valeriană, va prinde bine. Ce consumi de obicei, vezi mai atent, totuși nu dă bine partidului la imagine. Nu grăbi lucrurile cu 72 de ore, eu voi fi prezent exact atunci când voi nu vă așteptați", a ameninţat Cavcaliuc, după ce Alaiba l-a numit „nevertebrat” pe fostul polițist.

„Mizeria din această campanie are conductă. Magistrală. Se numește Cavcaliuc. Dar mai important! Mizeria din această campanie are și beneficiar. Se numește Dodon. Urmăriți atent cum în următoarele săptămâni conducta va arunca mizeria într-o manieră foarte comodă beneficiarului. Acesta este rolul conductei în această campanie electorală. Conducta niciodată nu va merge spre Dodon. Și nici spre Șor. O să vedeți. Și nici de schemele de trafic de droguri, dosare la comandă, vieți distruse, din timpul lui Plahotniuc, nu veți afla din această conductă.

Jora, teme-te, nevertebratule. Ai fugit repejor din țară în iunie 2019 cu coada între picioare. Ai slăbit 15 kile de stres. După asta ai găsit protecție la Dodon, ai revenit și te-ai umflat în pene. Acum mesteci rahat în locul și în beneficiul lui Dodon. Teme-te de gândul că îți vei petrece bătrânețile în privațiune de libertate. Nu scapi. Știi că ai pentru ce. După alegerile din 11 iulie oameni ca tine nu vor mai avea protecție în guvernare. De aia și îl ajuți pe Dodon. Pentru că te temi pentru pielea și pentru libertatea ta. Nu arată bine situația pentru oameni ca tine. Ah, da, pune-mă mai sus în lista aia a ta. Ai 72 de ore la dispoziție", a scris Alaiba pe Facebook la adresa lui Cavcaliuc.

Anume informaţiile făcute publice de Cavcaliuc a făcut-o pe Nata Albot (nr. 8 în lista PAS) să se retragă din cursa electorală.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md