O nouă criptomonedă cu meme. Ce este STOPELON și de ce vrea să-l oprească pe Elon Musk

24 Mai 2021, 18:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
24 Mai 2021, 18:10 // Au Bani //  MD Bani

O nouă criptomonedă de meme $ STOPELON a apărut săptămâna aceasta pentru a contracara manipulările CEO-ului Tesla Elon Musk asupra pieței criptografice. Piața criptomonedelor a înregistrat o prăbușire pe 19 mai și mulți comercianți au dat vina pe tweet-urile recente ale lui Elon Musk.

Noua criptomonedă STOPELON $ a înregistrat o creștere a prețurilor de aproape 5000 la sută într-o singură zi, de la 0,000001919 la 0,00009450 USD.

Obiectivul dezvoltatorilor $ StopElon este să-l oprească pe Elon Musk, care se presupune că manipulează piața criptografică.

Ce este $ STOPELON?

La fel ca Dogecoin, STOPELON este o criptomonedă de meme. A fost construit cu, după cum se potrivește oricărei monede de meme, cu obiective destul de nerealiste, de tip meme.

Noua criptomonedă este tranzacționată în prezent pe blockchain-ul Binance Smart Chain.

Moneda are un plafon de piață de aproape 24,9 milioane dolari, în timp ce este tranzacționată în prezent la 0,0000481795 dolari pe monedă. Acum două zile, moneda a fost tranzacționată la 0,0000019 USD.

Oferta totală STOPELON cuprinde 50 la sută din monedele disponibile pentru cumpărare și 40 la sută deja arse și scoase din circulație cu câte 5 la sută pentru portofelul și marketingul dezvoltatorilor, scrie CNBC.

De ce vor oamenii să-l „oprească pe Elon”?

Comercianții și investitorii de cripto-uri au devenit din ce în ce mai frustrați de tweet-urile lui Musk, care de multe ori au dus la o creștere a prețurilor actuale ale criptomonedelor.

Cea mai recentă scădere a Bitcoin și a altor criptomonede, a venit după ce Musk a anunțat că Tesla nu va lua Bitcoin pentru plățile mașinii sale din cauza preocupărilor de mediu legate de mineritul Bitcoin.

Nu este doar Bitcoin, comentariile recente ale lui Musk despre Saturday Night Live au făcut ca prețurile Dogecoin să se prăbușească în timp ce episodul era încă în aer.

Mulți comercianți de criptomonede și-au ridicat vocea împotriva presupuselor manipulări ale lui Musk cu tweet-urile sale criptice, în special pe Dogecoin și Bitcoin.

„Elon Musk este infam pentru că a manipulat iresponsabil piața criptomonedelor cu contul său de Twitter. Chiar recent, a făcut-o din nou; provocând un accident masiv peste toate frontierele când a scris pe Twitter că Tesla va înceta să accepte Bitcoin ca plată. Oricine are chiar și o bucată de gândirea critică vede prin minciunile sale. El a încercat să pompeze cripto de-a lungul veacurilor, tweeting despre asta fără sfârșit și chiar a mers la Saturday Night Live ca ultimă stațiune pentru a ridica Dogecoin! Este ridicol! ” scrie pagina oficială a $STOPELON.

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 12:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 12:58 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Parcul industrial Răut de la Bălți funcționează doar pe hârtie. În hala fostei uzine sovietice Răut nu este niciun agent economic, potrivit declarației deputatului Boris Marcoci.

„Desigur avem nevoie parcuri industriale pentru agenții economici. Vreau să dau un exemplu, Parcul Industrial Răut de la Bălți. Este o hală industrială de 24 mii de metri pătrați unde nu e niciun agent economic. De zeci de ani nu se lucrează”, a comentat Marcoci eficientizarea a activității parcurilor industriale  prezentată de ministrului Economiei, Dumitru Alaiba.

Ce putem face noi pentru a aduce agenții economici, l-a întrebat Marcoci pe Alaiba.

„Realitatea e realitate, acolo suflă vântul. Nicio lege luată aparte nu va soluționa problema nu există soluții magice. Noi venim cu modificarea legii la parcurile industriale, în guvern am probat programul de industrializeze lucrăm la acordarea subvențiilor. De exemplu, în România vii cu o investiție x și primești subvenții de la stat. Este o soluție pentru parcul Răut”, a răspuns Alaiba.

Parlamentul a votat în prima lectură un set de măsuri de eficientizare a activității parcurilor industriale. Măsurile au drept scop să stimuleze producția, vânzările și veniturile din taxe, astfel încât parcurile industriale din Republica Moldova să fie mai eficiente și mai atractive pentru afaceri.

Proiectul urmează să eficientizeze activitatea parcurilor industriale pe trei dimensiuni: conceptuală, funcțională și administrativă. Parcurile industriale vor fi divizate în 3 categorii – generale, specializate și multifuncționale (de tip A, B, C). Acestea vor putea fi create pe unul sau mai multe terenuri, fiind reglementate și facilitățile oferite companiilor care activează în zonele industriale. De asemenea, vor fi stabilite drepturile, atribuțiile și obligațiile rezidenților parcurilor industriale, fiind prevăzute cerințe mai stricte pentru contractele dintre companiile administratoare și rezidenți.

Documentul, elaborat de Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a fost votat de 60 de deputați. După ce proiectul de lege va fi supus consultărilor publice, urmează a fi examinat de Parlament și în lectura a doua.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău