(video) Proiect neoficial: Mercedes-AMG GT R Roadster va exista drept Speedster într-un număr limitat

În Germania, modelul Mercedes-AMG GT R Roadster, produs în doar 750 de exemplare, a fost transformat neoficial într-un Speedster! Decapotabila sport a fost aproape complet lipsită de parbriz și montanții A, fiind realizată în stilul unui SLR McLaren Stirling Moss.

În total vor fi lansate doar cinci astfel de mașini, toate fiind deja vândute. Premiera sa a avut loc în cadrul Monaco Grand Prix din weekendul care a trecut.

https://www.youtube.com/watch?v=SLthpS4_EEs
https://www.youtube.com/watch?v=BD4T38iIDks

Proiectul BUSSINK GT R Speedlegend a fost conceput de către designerul de produse și fanul companiei auto Ronald A. Bussink, iar de realizarea comenzii s-a ocupat HWA AG (un partener al Mercedes-Benz în motorsport).

Elementul neobișnuit instalat deasupra cabinei, în stilul dispozitivului HALO din Formula 1, se numește Speedbow. Este fabricat din fibră de carbon și are iluminare ambientală încorporată dedesubt, alături de niște comenzi. Automobilul s-a mai ales cu “branhii” din fibră de carbon în aripile frontale și niște cupole ranforsate în spatele tetierelor scaunelor.

Eliminarea acoperișului și folosirea unei cantități mai mari de fibră de carbon a permis reducerea greutății cu 100 de kilograme, în timp ce puterea motorului V8 a fost mărită de la 585 la 850 de cai putere. Noile caracteristici dinamice nu s-au anunțat pentru moment.

Fiecare dintre cele cinci mașini va primi o culoare diferită cel puțin, în termeni de personalizare. Informații despre prețul modelului nu există.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/