fbpx

Ce a arătat testul pentru consum de droguri a solistului trupei care a câștigat Eurovision, Damiano David

Damiano David, solistul trupei italiene Måneskin care a câștigat Eurovision 2021, nu a consumat droguri, testul dovedindu-se negativ, au anunțat luni organizatorii concursului european de muzică, care se declară îngrijorați, pe de altă parte, că speculațiile nefondate au dat naștere unui „fake news”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„N-a fost vorba despre consum de droguri. Consideram că incidentul este închis”, a anunțat într-un comunicat Uniunea Europeană de Radio-Televiziune (EBU), organizatoarea concursului Eurovision.

EBU spune că Damiano David s-a oferit să facă testul antidrog, iar rezultatul negativ a fost văzut luni de organizatori, relatează Digi24.

Organizatorii au mai precizat că la cererea delegației italiene, au analizat toate filmările disponibile cu momentul din timpul finalei de sâmbătă care a dat naștere unor speculații că Damiano David s-ar fi drogat chiar în timpul concursului.

„Suntem alarmați că speculațiile nefondate au dus la un fake news care a umbrit spiritul și rezultatul evenimentului și a afectat trupa pe nedrept. Vrem să felicităm Måneskin încă o dată și să le urăm mult succes”, mai spun reprezentanții EBU.

Vezi și: video | Controversă după finala Eurovision: Solistul din Italia, bănuit că ar fi consumat droguri în direct. Reacția interpretului

Articole asemănătoare

Back to top button