Vrei să afli răspunsuri la întrebările referitoare la sesiunea de BAC? Vezi cum poți asculta emisiunea „CuMinte la BAC 2021”

bac

Radio Moldova Tineret organizează și în acest an seria de emisiuni speciale dedicate sesiunii de bacalaureat. În cadrul acestora, ascultătorii vor avea posibilitatea să afle răspunsuri la întrebările referitoare la sesiunea de BAC din partea conferențiarilor universitari și a profesorilor cu grad didactic superior.

Ciclul de emisiuni „CuMinte la BAC 2021”, vor fi difuzate simultan la Radio Moldova Tineret și la Radio Moldova Actualități în perioada 24-28 mai, începând cu ora 19.10.

Program
24 mai – Limba și literatura română, Limba și literatura rusă
25 mai – Matematica, Istoria românilor și universală
26 mai – Limba engleza, Limba germană, Limba franceză
27 mai – Geografie, Chimie

Emisiunile urmează să fie difuzate în direct la Radio Moldova Tineret și la Radio Moldova Actualități și să fie transmise live pe pagina de Facebook Radio Moldova Tineret. Ascultătorii vor avea posibilitatea să adreseze întrebări, în direct, la numărul de telefon din studio 022-721-455, online sau pe pagina de Facebook a Radio Moldova Tineret.

Ciclul de emisiuni „CuMinte la BAC” a fost lansat în 2014, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și are drept scop informarea corectă a elevilor cu privire la cel mai important examen din ciclul liceal, dar și asigurarea interactivului direct cu reprezentanții ministerului.

Taguri: #BAC 2021
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente