Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision 2021: „Am făcut tot posibilul pentru a reprezenta Moldova cu onoare și mândrie”

1-3-900×505

Natalia Gordienko și-a împărtășit emoțiile și impresiile în raport cu participarea sa în cadrul concursului Eurovision 2021.

În postarea sa pe Facebook, Natalia Gordienko își exprimă recunoștința celor care i-au acordat votul și au susținut-o, dar și echipei cu care a lucrat, inclusiv lui Filip Kirkorov. „V-am simțit susținerea la nivel celular”, scrie interpreta.

De asemenea, reprezentanta Moldovei la Eurovision 2021 a mai menționat și faptul că efortul depus a fost multiplicat datorită rigorilor anti-COVID de care participanții trebuiau să țină cont conform regulamentului concursului.

„Suntem foarte obosiți, dar nu voi uita niciodată acele zile minunate! Au fost cele mai dificile din viața mea, având în vedere măsurile anti-COVID. Eurovision 2021 este un simbol al sărbătorii care se reîntoarce! Am făcut tot posibilul să reprezentăm Moldova cu onoare și mândrie. Și cred sincer că totul a funcționat!”, scrie Natalia Gordienko.

Conform spuselor sale, primul lucru pe care îl va face odată ce va ajunge acasă va fi să-și îmbrățișeze fiul.

Amintim că, în cea de-a doua semifinală, Moldova a ocupat locul 7, obținând maximul de puncte la televoting din partea a opt țări. La etapa finală însă, reprezentanta Moldovei la Eurovision, Natalia Gordienko, a obținut 53 de puncte din partea juriului și a fost în primii 13 potrivit votingului din Europa, obținând 62 puncte de la votanții din Europa și clasându-se respectiv pe locul 13.

Pentru mai multe detalii despre punctajul acumulat de Moldova din partea juriului diferitor țări, accesează aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente