image
Sursa foto: ewz.ro

Horoscop 22 mai 2021: Zodiile care își împlinesc visul

Universul intervine în cazul mai multor nativi și le oferă o mână de ajutor pentru a-și atinge idealurile. Visele devin realitate, iar relațiile interumane ne aduc un sentiment de liniște și calm.

Berbec

Dacă e ceva ce ai învățat de-a lungul timpului și pui în practică abia acum, trebuie să știi că are legătură cu fericirea. Începi să fii conștientă și să realizezi că ea depinde doar de tine, așa că astăzi te vei concentra pe activități care îți fac plăcere și pe liniștea sufletească după care tânjești de mult timp. Dacă nu ai meditat până acum, este momentul să încerci, pentru a opri gândurile negative.

Taur

Nu mereu socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg, așa că trebuie să ai mereu argumentele la tine. Poți face balanța să se încline în favoarea ta, dar trebuie să crezi în propriile-ți forțe. Este un moment de pace, iubire și fericire așa că profită și învață-i și pe cei din jurul tău cât de importantă e compasiunea. Vei primi o veste mare- bucură-te de drumul superb pe care îl ai de parcurs!

Gemeni

Încetează să mai privești totul ca pe o tragedie. Dacă vrei ceva, luptă pentru a-ți atinge scopul pentru că Universul îți oferă protecție împotriva posibilelor probleme. Astăzi ți se va arăta un răspuns pe care îl căutai și vei fi nevoită să renunți la ceva ce, în aparență, îți face bine. Dacă ai parte de o iubire unilaterală, în care nu ai primești sprijin și iubire, trebuie să pleci. Te așteaptă o persoană care e gata să îți ofere totul.

Rac

Ești mult prea grăbită. Trebuie să ajungi undeva, să faci ceva, să cumperi ceva și mereu uiți de tine. Obsesia pentru control îți face mai mult rău decât bine, așa că ia o pauză, odihnește-te și caută activități relaxante, în care să îți incluzi prietenii. La capitolul dragoste, s-ar putea să te simți curtată de o persoană total neașteptată care abia și-a făcut curaj să se confeseze. Doar tu vei știi dacă merită să îți pui sufletul pe tavă sau nu.

Leu

Uneori renunți la visuri și lași partea ta pragmatică să te conducă. Alteori, te pierzi în detalii și nu reușești să observi imaginea de ansamblu. Astăzi trebuie să echilibrezi ambele părți care te compun și să lași intuiția să te ghideze. Trebuie să ieși dintr-o situație care pare imposibilă, dar gândurile te vor conduce pe calea corectă. S-ar putea să ai parte de certuri cu partenerul: învață să lași de la tine. Toate trec- asta trebuie să îți repeți azi.

Fecioară

Deși ai cam înotat în ape tulburi până acum, ești extrem de aproape de mal. Acolo vei găsi iubire, liniște și armonie, alături de o persoană care nu își poate lua ochii de la tine! Sezonul Gemenilor se apropie și vei primi elementul de care ai nevoie, ca să te simți complet împlinită. Ar fi bine să ieși în oraș cu prietenii, să vă jucați ceva, sau să povestiți despre momentele în care erați cu adevărat fericiți. Nu uita că gândurile atrag mai mult decât ne putem imagina!

Balanță

Vei avea parte de magie în relația cu partenerul! După o bună bucată de timp în care ai simțit că stagnați și că, poate, nu mai sunteți îndrăgostiți unul de celălalt, începi să descoperi noi metode de comunicare. E important să vă spuneți doleanțele într-o manieră calmă, pentru că nu e momentul să vă certați. Din contra! S-ar putea ca după ce vă „răcoriți' să simți că sunteți mai apropiați ca niciodată!

Scorpion

E important să treci peste traumele și temerile pe care le ai. Dacă la capitolul carieră lucrurile stau foarte bine, în viața ta personală e un haos. Mai multe persoane cu potențial vor să te cunoască, iar tu încă refuzi cu vehemență. Trebuie să-i lași pe cei din jur să vadă cât de specială ești. Până la urmă, și „Enigma' nemților a fost decriptată mai devreme sau mai târziu!

Săgetător

Știi ce se întâmplă când opui rezistență la schimbare? Apare haosul! Lasă Universul să te ghideze- intri într-un tunel astral care te va propulsa garantat către succes și lucruri mărețe. Ascultă cu atenție oamenii din jur și s-ar putea să descoperi o noua idee de afacere. În iubire, nu-ți pierde prea mult timpul dacă simți că n-ai sorți de izbândă cu partenerul. E bine să tai răul de la rădăcină, pentru că oamenii nu se vor schimba forțat.

Capricorn

Ai parte de o conexiune parcă ireală! Nu e perfectă, dar unicitatea, simplitatea și frumusețea sa te fac să te simți ca „Cel mai iubit dintre pământeni'. Bucură-te de perioada pe care o traversezi căci s-ar putea să ajungi chiar în fața altarului! Mulțumește-i Universului pentru toată bucuria din jur, și răsplătește-l cu zâmbetele tale. Sâmbătă e ziua de petrecut în familie, iar vremea de afară ține cu tine. Pregătește-le ceva special celor dragi.

Vărsător

„Alchimia' este cuvântul cheie, care-ți caracterizează gândurile în această perioadă. Te redescoperi și, după lungi suferințe, ai ajuns la concluzia că iertarea este cea mai importantă. Încearcă să-ți decorezi căminul într-o nouă manieră, să te plimbi sau, de ce nu, chiar să faci o excursie în apropierea casei tale. Simți că ești integrată în mediile pe care le frecventezi, iar asta e cel mai important.

Pești

Simți că ai eșuat în dragoste, doar pentru că ai avut inima frântă? Greșit! Eșecul vine abia atunci când nu te iubești pe tine, așa că ai grijă ca acest lucru să nu se întâmple. Învață să îți impui limitele și să precizezi atât lucrurile care îți plac, cât și aspectele care îți provoacă neplăceri. Uneori, e suficient să știi că meriți tot ce e mai bun- așa îți vei găsi puterea interioară de a merge mai departe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: