PAS, după ce Nata Albot s-a retras din cursa electorală: „Regretăm foarte mult aceste atacuri”

Liderul PAS, Igor Grosu, a venit cu o reacție pe o rețea socială după ce candidata formațiunii la funcția de deputat, Nata Albot, a anunțat aseară că se retrage din cursa electorală, după scandalul legat de marijuana cu care a fost surpinsă la aeroport.

Foto:

Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica. Anume cu mâinile lor a fost construit sistemul corupt și mafiot din țara noastră. Ei vor răspunde foarte curând în fața legii - în vremurile bune”, a declarat președintele PAS, Igor Grosu.

Totodată, Grosu a anunțat că în curând Consiliul Politic Național al PAS va prezenta modificările corespunzătoare la CEC. Consiliul Politic Național al PAS va lua act de decizia Natei Albot și va prezenta modificările corespunzătoare la CEC”.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că un candidat electoral, pe locul 8 pe lista unui partid, ar fi fost prins în 2016 cu droguri pe aeroportul din Chișinău. Acesta nu a oferit un nume și a dat un ultimatum partidelor, deja înscrise la CEC pentru a ieși public și dezvălui numele acesteia.

Solicitată de UNIMEDIA, Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul IGP a confirmat veridicitatea actului.

Nata Albot a povestit că a fost vorba despre un pachet de țigări, care a ajuns la ea în buzunar întâmplător.


Pub