Reacția lui Cavcaliuc, după ce Nata Albot s-a retras din lista PAS: „Mă bucur de decizia luată. Dezvăluirile vor continua”

După ce Nata Albot a anunțat că se retrage din cursa electorală, după scandalul legat de marijuana cu care a fost surpinsă la aeroport, liderul partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție. Într-un live pe rețelele de socializare acesta a anunțat că apreciază și se bucură de pasul făcut de către aceasta.

Foto:

„Țin să remarc că apreciez și mă bucur de pasul făcut de persoana care nu a așteptat 72 de ore, dar după 48 de ore de lipsă de comunicare cu presa și cu societatea gândindu-se ce legendă sau ce minciună gogonată să spună a decis totuși până la urmă să plece de pe listele partidului și să plece din funcția de candidat în funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Salut această decizie, regretă că în toate aceste două zile atât ea și exponenții ei, dar și cei care o menajează au atacat dur presa care au dat știri despre acest caz care a fost tăinuit sub zece tipuri de lăcăți”, a spus Gheorghe Cavcaliuc. 

Acesta a mai menționat că dezvăluirile vor continua.

„Totodată, îmi pare rău că mulți din presă care au încercat să-i apărarea, încearcă disperat să îmi ponegrească imaginea, dar nimeni niciodată nu a adus nicio dovadă și nicio probă că Gheorghe Cavcaliuc, ar fi implicat în careva acțiuni ilegale, pentru că ele nu există. Eu sunt omul legii. Eu m-am implicat în politică ca să facem ordine în țară, ca în Parlamentul Republicii Moldova și în Guvernul Republicii Moldova să nu nimerească narcomani și bandiți. 

Vreau să spun că dezvăluirile vor continua, dezvăluirile despre persoane dubioase, despre narcomani, hoți, bandiți, despre cei care nu le este locul în Parlament sau în Guvern, dar se bagă pe liste și încearcă să i se amenajeze un loc călduț, dar nu face nimic pentru această țară”, a declarat liderul PACE.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat anterior că un candidat electoral, pe locul 8 pe lista unui partid, ar fi fost prins în 2016 cu dorguri pe aeroportul din Chișinău. 

Solicitată de UNIMEDIA, Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul IGP a confirmat veridicitatea actului.

Nata Albot a povestit că a fost vorba despre un pachet de țigări, care a ajuns la ea în buzunar întâmplător.


Pub