Explorează arta de a trăi frumos și cu stil în centrul Chișinăului

Te afli în căutarea unei locuințe nou construite, cu facilități excelente, dar nu ești dispus, pentru aceasta, să renunți la avantajele traiului în centrul orașului? Ansamblul rezidențial Avram Iancu poate răspunde cerințelor tale.

Foto: Ansamblul Avram Iancu

Confortul și încântarea de a fi parte din centrul Chișinăului

A locui în centrul orașului înseamnă a fi mereu în mișcare. Ansamblul Avram Iancu este amplasat în apropiere de principalele artere ale orașului și la doar două minute distanță de bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Strada Avram Iancu 32 este una liniștită și retrasă, în același timp, oferă acces convenabil la transport. 

În vecinătate se găsesc toate facilitățile urbane necesare unui trai modern și dinamic: școli și licee, Liceul Teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra”; săli de fitness: Evasport, Happy Fitness Centru, Wellness Land;  spații de agrement: Baby Hall, Atrium, Grand Hall, UNIC, hoteluri, magazine și alte instituții de menire socială.


Locuințe confortabile pentru persoanele care apreciază confortul și liniștea

Trebuie să recunoaștem că este un proiect construit cu responsabilitate și accent pe prestigiu. Apartamentele au suprafeţe vitrate ample, menite să asigure o bună luminozitate, destinate persoanelor care își doresc o locuință la un standard înalt de calitate. 

Clădirea se distinge prin arhitectura originală în stil englezesc și designul clasic. Iar pentru că tabloul perfecțiunii constă din detalii subtile, la Avram Iancu holul este placat cu gresie, iar lifturile silențioase produse în Spania sunt atât de liniștite încât vei putea auzi propriile gânduri. 

Pentru viitorii rezidenți, confortul real nu cunoaște compromisuri 

Este minunat atunci când casa visurilor tale devine realitate. O experiență plăcută de trai este posibilă într-un mediu favorabil, care sporește interacțiunea socială, unde fiecare rezident este deschis pentru o comunicare și recreere comună. În ansamblul rezidențial Avram Iancu va fi amenajat un spațiu comun de relaxare în curte, perfect pentru inspirație și confort în fiecare zi.

O veste excelentă pentru proprietarii de mașini va fi disponibilitatea unei parcări subterane și o parcare în curtea blocului, atât pentru locatari, cât și pentru vizitatori. Pentru siguranță sporită, curtea ansamblului este de tip închis și supravegheată 24/24, de asemenea va fi amenajat un teren de joacă modern și accesorii inovative.

Achiziționează locuința dorită de la un dezvoltator de încredere. Alege Avram Iancu și obține confortul și încântarea din inima Chișinăului!

Solicită oferta de preț la numărul: 0 6008 6008

Adresa: str. Avram Iancu, 32

Site:  https://inamstro.md/avram-iancu/



// console.log('no ads situation')