Cinci decese provocate de Covid-19, în ultimele 24 de ore

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre alte cinci decese. Fiecare persoană, decesul căreia a survenit din cauza complicațiilor coronavirusului suferea și de alte comorbidități.

Foto: UNIMEDIA

Decese provocate de Covid-19:

Deces 6.068: Femeie de 63 de ani din Florești, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Deces 6.069: Femeie de 61 de ani din Florești, internată în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate, nefropatie, pancreatită.

Deces 6.070: Femeie de 72 de ani din Strășeni, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, hepatită, pancreatită, nefropatie

Deces 6.071: Bărbat de 65 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 6.072: Femeie de 82 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.


Pub